Отпушване на канал

Общ метод за отпушване на канали, при което се използва специален механизъм с помпа да подава през маркуч завършващ с високотехнологична дюза вода под високо налягане. Този прост, но ефективен метод, за да се почистват канализацията от натрупването на отпадъци без никаква вреда на системата за отводняване на фекалните води. Такова почистване и отпушване на канала осигурява свободното преминаване на водния дебит и увеличава неговия проточен капацитет, не вреди на повръхността на тръбата и се прави осъществява без използването на химикали. Този метод се нарича хидродинамично почистване на канализацията.

отпушване

Ако участъка е замърсен с материал който да не иска да се отдели лесно от канализационната тръба със чиста студена вода, може да се добавят съответните специални химикали. При отпушване на канали с електрическа машина със спирали може се извърши посредством топлинния метод т.е. по време на отпушването да се подава вода, загрята до 90-95 градуса по Целзий или пускане на топла вода.

запушена тоалетна

В допълнение, за по-ефикасно почистване на канализацията може да се използва изпомпването на кал и друга отпадъчна маса. Тази процедура се извършва от специална вакуумна помпа с резервоар на принципа на прахосмукачката и се използва повече за изпомпване на септични ями. Възможно е и ръчно почистване на тръби с метален кабел но само в домашни условия. Професионалния начин с електрически машини оборудвани със спирали за отпушване на канали и специални накрайници се използва в труднодостъпни зони за тръби с диаметър до Ф 200мм., и е много ефикасен, безвреден когато канализацията има много чупки и ъгли.

При почистването на канализацията нашата фирма се ангажирани да предложи специален набор от услуги, които при пристигането си ще определи подходящия метод на почистване, премахване на блокажи и да освободи тръбата от натрупания налеп. Ние сме на ваше разположение за отпушване на вашите канали и не е нужно да чакате дълго време, както и да търпите неприятните миризми, ние сме близо до вас на разстояние на един телефонен разговор, а това е сайтът ни отпушваненаканалисофия.net. За да ползвате нашите услуги, не чакайте критичния момент, когато канализацията започва да пълни помещението а сега когато четете тази статия си запишете нашите координати и при първи симптоми ни звъннете.

Вашият коментар